+31 640072493 info@directsave.nl

Telecom / Internet

Telefonie

Besparing gemiddeld 15%

Het aanbod van zakelijke telefonie contracten is zeer divers en moeilijk te doorgronden. Zoals dat vaker het geval is bij minder transparante markten, kan uitbesteden dan ook leiden tot flinke kostenbesparingen.

Naast een scherpe prijs is het bij deze kostenpost bij uitstek van belang dat het product aansluit bij uw wensen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat bereikbaarheid en kwaliteit gegarandeerd moeten zijn. Wij zoeken naar de best passende oplossing voor uw onderneming die aansluit bij uw toekomst wensen en bieden u de zekerheid dat dit tegen de meest kosten efficiënte manier wordt ingericht

Besparingsscan
Wij kunnen gratis voor u een inventarisatie maken van het mogelijk te behalen voordeel op basis van uw huidige situatie. In een evaluatie gesprek zullen we dan ook direct de eventuele alternatieven bespreken.

Voor een vrijblijvende inventarisatie van de besparingsmogelijkheden upload u de overeenkomst van uw huidige provider en twee recente facturen. Tot dat u naar aanleiding van deze analyse besluit met ons in zee te gaan, kost het u dus niets!

Is er iets veranderd in uw bedrijfsvoering en is er behoefte aan uitbreiding of aanpassing van het netwerk? Geef uw wensen door via het contactformulier en wij brengen voor u de mogelijkheden in kaart.

030-2272659

info@directsave.nl