+31 640072493 info@directsave.nl

Duurzaamheid

Duurzaamheid is vandaag de dag, een hot topic. In de media hoor je bijna dagelijks dat Nederlandse huishoudens en bedrijven van het gas af moeten, dat er nog heel veel gedaan moet worden om de klimaatdoelstellingen te halen en zo verder.

Innovaties op het gebied van verduurzaming zijn nooit zo snel geweest als dit moment. Niet alleen betreft de kwaliteit maar ook op het gebied van het behalen van hogere rendementen op de bestaande installaties. Kortom wat u vandaag weet, kan morgen alweer achterhaald zijn.

Onze taak is om voor onze klanten als spin het web te fungeren. Afgelopen jaren hebben wij zeer veel tijd en effort geïnvesteerd in landelijke samenwerkingsverbanden voor nagenoeg alle oplossingen op het gebied van Duurzaamheid. Hierdoor zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u (leveranciers)-onafhankelijk van A tot Z adviseren.

Uitdagingen;

Veelal is het niet haalbaar om iedere duurzame oplossing direct te implementeren. Daarnaast moet er veel tijd en kapitaal vrijgemaakt worden om te kunnen verduurzamen en is het zeer ingewikkeld om te weten op welke subsidies u wel/geen recht heeft en hoe het rendement eruit zal gaan zien. Onze taak is om u te laten zien welke mogelijkheden er zijn en om per oplossing te gaan kijken wat de opbrengsten gaan worden. Dit is een wederkerend proces, aangezien u de komende jaren waarschijnlijk meerdere duurzame oplossingen zult gaan aanschaffen. Kortom wij gaan voor een duurzame relatie met u als klant, zodat u op ieder moment advies kunt inwinnen zonder zelf alle informatie en leveranciers te gaan zoeken.

Werkwijze;

Onze ervaring leert dat onze relaties in eerste instantie niet direct advies willen hebben over de functionele werking maar wat het rendement van de te implementeren oplossing met zich mee brengt. Om deze reden hebben wij in samenwerking met onze partners exclusieve rekentools ontwikkeld die u in één oogopslag laten zien wat het daadwerkelijke rendement zal zijn. In deze rekentools hanteren onze partners uw huidige energieprijzen en de energiebelastingen van 2018. Er worden géén indicatieve stijgingen meegenomen voor de komende 15 jaar en opbrengsten van geïnstalleerd vermogen worden op de ondergrens gebruikt. In praktijk betekent dit dat het uiteindelijke rendement hoger zal uitvallen.

Aan de hand van deze rendementsberekeningen gaan onze partners samen met u in gesprek om te kijken wat de technische invulling gaat worden.

030-2272659

info@directsave.nl